מהערוגה לצלחת – GARDEN TO TABLE

תאריכים שונים
ביום: אין יום קבוע
בשעה: 13:00

הקורס כרגע בבנייה. הרשמו ונעדכן אתכם בפרטים נוספים

קורס הבישול "מהערוגה לצלחת" הוא חגיגה של טעמים בריאים וטבעיים. הקורס לוקח אותנו למסע מרתק, החל מהכרות מעמיקה עם מגוון ירקות, פירות, קטניות ודגנים, ועד להכנת מנות טבעוניות יצירתיות ומזינות. נלמד כיצד לשלב את הטוב ביותר מהטבע בארוחות היומיומיות שלנו, נגלה את סודות הבישול הטבעוני ונפתח עולם של טעמים חדשים ומפתיעים. הקורס מושלם לכל מי שמעוניין לשפר את תזונתו, להכיר את עולם הבישול הטבעוני מקרוב ולגלות את הקשר המיוחד בין האדם לטבע.

מה להביא:

מחברת וכלי כתיבה.

לפרטים נוספים והרשמה

שתפו פוסט זה

WhatsApp
Facebook
Twitter
Pinterest
דילוג לתוכן